Zolder verbouwen in Mechelen, Leest, Heffen en omstreken?

Over het algemeen dient een zolder als bergruimte en de ruimte wordt over het algemeen minder onderhouden dan andere ruimtes. Wanneer u enkel op een andere wijze gebruik wilt maken van de zolder, of een complete verbouwing van uw zolder laten uitvoeren? De Klussenier Thomas Vermeulen is hiervoor uw expoert in Mechelen, Leest, Heffen en omstreken.

De mogelijkheden van een zolder

De mogelijkheden van een zolder zijn zeer divers. Enkele mogelijkheden voor het verbouwen van de zolder staan onderstaand beschreven.

Ombouwen

U kunt ervoor kiezen om de zolder te laten ombouwen naar een kinder- of slaapkamer. Ook kunt u ervoor kiezen om de huidige zolder om te toveren naar een hobby-, werk- of studeerkamer.

Dakkapel plaatsen

Wilt u meer licht en meer ruimte op zolder? Dan is het laten plaatsen van een dakkapel mogelijk een interessante optie voor u. U slaat hiermee twee vliegen in één klap. Dit betekent namelijk een waardeverhoging voor uw woning.

Scheidingswand

Een zolder is in veel gevallen ongeveer een derde van het totale woonoppervlakte. Mogelijk is dit te groot voor de slaapkamer of werkruimte die u in gedachte heeft. Als dat zo is kan kan het interessant zijn om er twee ruimtes van te maken. De Klussenier Thomas Vermeulen kan een scheidingswand voor u plaatsen, waarmee u van deze ruimte twee kleinere ruimtes maakt.

Renovatie

Is uw zolder simpelweg verouderd en toe aan een opknapbeurt? Ook hiervoor kunt u bij De Klussenier Thomas Vermeulen terecht.

Welke optie spreekt u het meeste aan?

Waar u ook voor kiest, De Klussenier Thomas Vermeulen draait er z'n hand niet voor om. Dus wilt u nu eindelijk die zolder laten ‘aanpakken’? En vindt u het belangrijk dat dit wordt uitgevoerd door een betrouwbare en veelzijdige vakman? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij De Klussenier Thomas Vermeulen.

De Klussenier Thomas Vermeulen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Thomas Vermeulen
De Klussenier Thomas Vermeulen

Leestsesteenweg 86
2800 Mechelen

Dien uw offerte-aanvraag in   

015 34 90 30
0472 46 25 76
t.vermeulen@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0544.970.850

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Thomas Vermeulen

 
Loading...